Allting kommer tillbaka

Känner mig lite sentimental ikväll. Sakta kommer allt tillbaka…det dåliga liksom det bra! Mycket bra! Känns så skönt att det äntligen börjar bli lite ordning hemma. Lite i taget intalar jag mig själv varje dag. Om jag så bara torkar av diskbänken så är det fortfarande ett steg i rätt riktning. 
Jag tittar på min familj och svämmar över av kärlek. Är så glad att jag har dem! När jag faller så vet jag att de står där med öppna armar även om mitt huvud ibland säger tvärtom. 
Dock saknar jag den där personen…Som i Greys Anatomy, Meredith och Christina är varandras person. En person man delar allt med! En person man är ett med! Jag har Nicke självklart men kan inte påstå att han är så intresserad av vissa tjejsaker och andra vänner har jag också men inte den där personen längre…
Men det kanske kommer, vem vet! 
Som jag brukar säga; det får framtiden utvisa! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.