Familjehelg

Tjoho,
Nu är jag tillbaka efter en riktig familjehelg. Äntligen fick sambon sluta jobba helg och vi passade på att bara vara med varandra. Nicke fick lite halvt om halvt välja vad vi skulle göra så i fredags åkte vi till Webhallen och hämtade ut helgens filmer, Star Wars. Jag har aldrig sett alla filmer eftersom jag faktiskt inte tycker att det jag sett tilltalat mig men vad gör man inte för familjefriden?
Så nu kan jag tala om att jag sett samtliga sex Star Wars-filmer och är inte frälst. De var inte så dåliga som jag trodde men de lyckades inte omvandla mig till ett fan. 
 
I lördags sulade vi dessutom om svarta faran så nu kan snön komma! Fast nej tack, jag vill inte ha snö ännu! Bökigt nog med alla kläder man ska ha på sig och dessutom behöver jag både ny vinterjacka och skor. Dyrt!
Har du några tips på typ vinterjack-outlet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.