LittleStarJenny

Får jag presentera Dörren med stort D

Japp med den största bilden i stan så visar jag vår nya ytterdörr som monterades idag. Innan hade vi en sådan där inbrottsvänlig trädörr men nu jäklar om vi skulle få inbrott.
Tackvare detta så har jag och Jennifer hållt oss inne idag. Vi har busat massor eller kanske pratat allra mest. Jag har hunnit spela in en video, tagit lite bilder samt sett på TV. Var dock tvungen att byta serie då True Blood envisades med att köra den ena sexscenen efter den andra medan hantverkaren var här och satte upp dörren. Kände mig en aningen obekväm! 
Imorgon kommer min kusin på besök men lovar att videon kommer upp iaf. 
Godnatt sålänge! 
 
Får jag presentera Dörren med stort D

0 svar på ”Får jag presentera Dörren med stort D

  1. Hej Jenny! Jag heter Niklas och är säkerhetskonsult på Inbrottssäkra Hem. Jag snubblade över din sida där du skyltade med eran nya fina dörr. Jag vill tipsa dig om att skaffa en vredkåpa över vredet så att tjuvar inte tar sig in genom brevinkastet med en s.k. låsslunga. Tänkte att nu när ni har lilla Jennifer att ni ska få fortsätta ha det tryggt och lugnt. Gå in på vår hemsida: inbrottssakrahem.se för att få mer information om säkerhet. Ha det gott! /Niklas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen