Fönstershopping

 Lindex Shop Online - Omlottbody Lindex Shop Online - Ribbade leggings
 
Som ni såg idag lyckades jag kaosa till schemat lite genom att vara två timmar förtidig till sjukgymnasten. Jag och Jennifer gick därför och satte oss på fiket som jag nämnde. Hon fick powernapa och jag unnade mig en macka och kaffe. 
Efteråt gick vi upp på Lindex för lite fönstershopping (kan man kalla det det även om man butiksgluttar?) och hittade den sötaste bodyn och fina rosa leggings. De åkte genast upp på “önskelistan” och dessutom har ju fröken namnsdag imorgon så man vet aldrig vad som väntar. 
Lindex har så himla bra kvalitet och priser på sina barnkläder tycker jag. Dessa plagg kostar ynka 99:- styck! Som hittat nästan! 
 
(Det är storlek 62 som gäller nu 😉 )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.