Glossybox September

Eftersom jag gjorde en video när jag öppnade boxen så ville jag dessutom göra ett inlägg där jag testat det mesta ur boxen. Jag blev riktigt nöjd med september boxen och framför allt mascaran blev en storfavorit. Caviar-naglarna har jag inte testat än då det känns lite opraktisk med bebis hemma men ska göra ett försök här framöver.
Mitt omdöme om produkterna kommer här:

Oriflame – True Perfection Exfoliating Renewal Mask
Masken var riktigt skön att ha på sig men doftade en aningen för stark. Lämnade en ren känsla på huden men exfolierade inte mycket alls.
Benefit Cosmetics – Roller Lash Mascara
Wow, jag älskar denna mascara! Var kan jag köpa den? 
Mascaran har en specialutformad borste som verkligen lyckades fånga upp fransarna och göra de lååååånga. Jag älskar långa fransar och om du är som mig är denna även något för dig!
? Glam of Sweden – Caviar Pearls
Inte hunnit testa ännu men ska bli spännande att göra det!
? Naked Lips – Organic Tinted Lip Balm
Det doftar ljuvligt och ger en alldeles lagom röd färg på läpparna. Jag gillar det och kommer garanterat ha med det i väskan framöver!
? Make Up Store – Microshadow
Okej, helt ärligt så har jag inte testat denna ännu! Men jag har aldrig varit besviken på en produkt från Make Up Store och framför allt inte skuggorna. Lovar att ge ett omdöme om färgen så fort jag testat! 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Glossybox September

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen