Godmorgon Fredag

Idag startades dagen med gråt igen. Har varit lite varannan dags-humör och igår hade jag en glad tjej hemma så gott som hela dagen. I förrgår däremot var det hemskt! Jag fick inte ens lämna rummet för en kort stund och idag verkar det inte bli så mycket bättre, fast inte lika illa dock. Sådana dagar orkar jag inte tänka på mig själv för fem öre så bilden är från en annan dag tidigare i veckan. Kanske borde man för man känner sig ju onekligen fräschare?
Men men, det är fredag idag! Inga direkta planer utan ska nog fortsätta röja upp här hemma och kanske gå och handla något gott till middag eller bara något mys till kvällen. Tänkte tända ljus och ha lite höstmys och kombinera med lite nagelvård tror jag.
Vad har du för planer denna fredag?

0 reaktion på “Godmorgon Fredag

  1. Hoppas på en bra dag imorgon då!
    Vi har varit hos frisören alla tre, efter det Mcdonalds.. Nu står en morotskaka i ugnen och sen ska vi förbereda för kvällens middag som blir köttfärsbiffar med potatisgratäng och sallad. Mathias ska på middag hos en jobbarkompis, så det blir bara vi tjejer här hemma. Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.