Sliten Morsa 1.0

Hej hallå!
Jisses vad trött jag är hela tiden! Den avbrutna sömnen börjar ta ut sin rätt och ändå är Jennifer ett A-barn på nätterna, gnyr bara för att få mat och sover sedan vidare. Hur orkar ni andra som måste sitta uppe och så?
Igår låg jag kvar i sängen i två timmar och bara vägrade gå upp trots protester från fröken. Dock blev hon till slut trött så att jag fick sova vidare. Efter det gjorde vi oss iordning för en läkartid i Globen med efterföljande fika. 
Hade bokat träff med Veronica och hennes dotter Lia som precis fyllt 1 år. Så kul att få se vad man har framför sig. Ännu roligare är väl även detaljen att jag och Vero varit bekanta i säkerligen 12-13 år men aldrig umgåtts. Bekanta kanske är fel ord också men vi har varit mycket väl medvetna om varandras existens. Tänk vad föräldraskap bringar fram oväntad vänskap. 
Efter fikan tog vi en promenad eftersom det var sånt fint väder. Lia somnade i vagnen medan min lilla marodör satte på sig gnällmössan så i Svedmyra sa vi hejdå och jag åkte hem. 
Idag ska vi iväg till min sjukgymnast vid ett och sedan ska jag ha lite egentid ikväll. Just nu ska jag dock bara vara medan Jennifer sover. 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Sliten Morsa 1.0

  1. Tack för en jättetrevlig dag!
    Så himla kul att du också är hemma och är föräldraledig nu, precis som du skriver, föräldraskap kan verkligen föra gamla vänskaper till liv igen! 🙂
    Ses snart igen!

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen