Vad är det för dag?

Här ligger vi och vilar efter en ganska “händelserik” dag. Beror ju på vad man kallar händelserik och dessutom har jag ingen aning om vad är för veckodag (måste kolla det när jag skrivit klart här). Vi har badat och efter badet sov Jennifer i två timmar, då passade jag på att se ett avsnitt Face off. Sedan blev det en snabbfika i centrum innan det bar hemåt igen för att byta lakan.

Vi har ju en continental säng, ni vet en sådan med två tjocka madrasser och bäddmadrass? Sedan den köptes har vi aldrig vänt den ena tjocka madrassen men pratat om det. Därför tog jag tag i saken och ordnade det själv (stolt). 
Har dessutom hunnit filma en kort video om hem och sociala medier. Kul va?
Känner att den stund med hos och pianomusik är vi värda! 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen