Är det såhär det känns?

Igår hade jag en superdag! Var fylld av energi och kände mig glad. Inga gråa moln i sikte förutom på himlen då! Jag gick omkring och tänkte: är det såhär det känns för alla andra? 
Nu menar inte jag att jag tror att alla andra går omkring i ett euofri hela tiden, men inte kanske har gråa tankar dagligen…ofta! Äsch, nu vill jag inte gå in mer på det. Det var bra helt enkelt punkt.
Senaste dagarna har jag dessutom kört movie night i kriminal-genre: Juryn – A time to kill, The judge och igår blev det In the Valley of Elah. Fantastiskt bra filmer allihop! De två sista med något tyngre stories.
Ikväll blir det bara ett avsnitt Criminal Minds då jag och Jennifer ska besöka en av förskolorna som hon kanske ska gå på imorgon. 
Vi är ju lite lata och tar det gärna extra lugnt på morgnarna, men imorgon ska vi vara på plats 9.30 så det går inte. Bara att ställa klockan och låtsas att man är en vanlig arbetande! Hehe!
 
Vad händer annars? Vill ni kanske veta mer om vilka framsteg Jennifer gjort nu när hon är 4 och en halv månad? 
Kom gärna med förslag. 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen