Det årliga Veterinärsbesöket!

Idag har vi spenderat dagen hemma med att försöka få Styx att lämna ett kissprov. Eftersom han har kroniskt blåsproblem så har de en koll varje år i samband med vaccinationen. 
Cirka en timme innan det var dags att åka, testade jag att hälla bort plastkulorna som ska göra det lite mer okej att gå på lådan med. Jag ropade in Styx och visade honom att nu minsann var äckelkulorna väck. Jag visste ju att han behövde gå men trodde inte att detta skulle funka alls. HA, han satte sig direkt och började kissa, samtidigt hör jag utifrån vardagsrummet ett kladd-smatter. Shit i dubbel bemärkelse! Jennifer ligger i babygymmet och näckar och björnar…Vem ska jag torka först?
Det slutade med att jag sprang ut till Jennifer och vek in det värsta i handduken hon låg på, torkade av det värsta på henne och sprang tillbaka för att torka Styx tassar. 
Sedan var det bara dags att ge sig iväg. 
 
Där borta gick allt bra. Styx tänder ser fortsatt fina ut och urinet innehöll ett fåtal vita blodkroppar. Ordination fortsatt behandling med Metacam och samtidigt försöka banta min svarta klump som nu väger 6.5 kg. Då har han ialla fall gått ner 2 hekto sen förra året *applåder*.
Min lilla kompanjon lessnat dock på att sitta i stolen så efter att min mamma gick in med deras små odjur lyfte jag upp henne i mitt knä (fortsatt i stolen) och vaggade henne till sömns. 
Betalningen? Jojemän, 1400 kronor fattigare. Vad gör man inte för dem man älskar? 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen