Fram med nästa storlek

Idag har vi varit iväg till BVC på 5-månaders kontroll och vaccination. Allting gick jättebra även om hon blev ledsen av sprutorna. Nu håller jag tummarna för att hon inte ska få några biverkningar!
Nu är hon nästan 65 cm och 7 kg så det var tur att jag tog fram lådan med storlek 68 igår. Har tyckt att 62 börjar bli lite kort men än så länge funkar det en liten stund till. Passade på att fota massa kläder ni inte sett precis som jag lovat. 
Apropå kontrollen så pratade vi även mat. Nu ska stora tjejen äta två mål om dagen. Ett mål mat och en gröt till kvällen. Hoppas på att hon kanske kommer börja sova lite längre perioder i och med detta. 
Så nu när hon inte tycker att Snurre Sprätt är roligt längre så ska vi gå och äta lite potatis och Broccoli. Har även fått tag på en mjölkfri-gröt från Nestlé, Sinlac, den är dessutom glutenfri också. Hittade den på Coop.
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen