Helgen

Hejsan hoppsan! 
Blev en liten paus under helgen igen. Ni som följer mig på instagram kanske såg att jag fick en allergisk reaktion som satte sig ordentligt i munnen. När svullnaden började lägga sig fick jag istället sår och blåsor under läpparna, svalget och på tungan så i lördags åkte jag till huddinge akuten för att få lite extra hjälp. Fick kortison och ordination och fortsätta äta antihistaminer. Efteråt var vi hos svärmor ett par timmar innan jag fick kasta i handduken och åka hem och vila. 
Söndagen bjöd på lite bus i babygymmet, en fortsatt plågad mun samt trevlig fika med mina föräldrar. Efter att de var här fick jag en lite extra energikick och hann ta tag i både matlagning, småplock samt bus med lilltjejen. (När hände det senast?) 
Kvällen avslutades med film. Jag och sambon såg Spy. Har ni sett den? En humoristisk film med Melissa McCarthy i huvudrollen. Jag gillar oftast hennes filmer och denna är inte ett undantag även om det stundvis blir så ruskigt pinsamt. 
 

0 reaktion på “Helgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.