Lunch med föräldragruppen

Igår var en fartfylld dag (igen). Hade tänkt göra det här inlägget redan igår men jag var helt slut när dagen väl lugnade ner sig. 
Vi började dagen med lunch hos en av mammorna i föräldragruppen. Det bjöds på pastasallad, kall fläskfilé med tillbehör och avslutades med kaffe och kakor. Allas bebisar låg på filtar och bekantade sig och vi vuxna fick tillfälle att dela med sig och fråga saker man funderat över. Verkligen supertrevligt och ser framemot fler sådana tillfällen!
Lunchen
Jennifer och hennes kompis Hilda lärde känna varandra på närmare håll
 
Efter lunchen blev det en snabb promenad hem för att möta upp min pappa som skulle sitta barnvakt medan jag var hos sjukgymnasten. Hann andas ut i en kvart hemma innan jag återigen vände upp till centrum. 
Fick ett helt nytt program jag ska följa och för engångsskull känner jag mig motiverad att även göra dem till punkt och pricka. 
Så fort jag var klar där återvände i rask takt hem för att byta av min pappa, mata Jennifer och invänta Niklas. När han klev innan för dörren sa vi hej och hejdå och jag gick ytterligare en gång till centrum. Denna gång för att avsluta kvällen med massage. 
Väl hemma blev det soffläge så fort lillstumpan sov. Trött som en gnu var jag själv men inte kunde jag somna när jag väl låg i sängen. Har varit så i ganska många nätter nu, riktigt frustrerande!

0 reaktion på “Lunch med föräldragruppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.