På besök i trångsund

Idag satte vi oss på bussen och åkte till trångsund för att se hur min vän Madde bor. Snål som jag är hade jag kollat upp hur man åkte dit enbart med buss och just idag klaffade allting perfekt. Till och med så bra att jag blev 20 minuter tidigare än vad jag tänkt (fast fortfarande 10 min senare än vad vi sa från början). 

Jennifer fick mysa på en leopardfilt medan vi tjejer snackade. Sedan flyttade vi upp oss i soffan och där fick hon träffa en ny gosevän. Cirka fem timmar senare åkte vi hem och lika tur hade vi denna vända. Fick verkligen den här känslan “Plötsligt så händer det!” i mig. 
Och imorgon ska jag hämta mina nya glasögon. Ska berätta mer om det då! 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen