Redo för vintern

Hej och hallå!
Igår fick jag ett önskemål att visa lite mer av klädinköpen till Jennifer då jag tydligen varit alldeles för dålig på detta. Jag har ju massor som vi både fått och köpt så nu kan jag nog fylla ett par inlägg med kläder. Bra va?
Jennifers vinterkläder kommer oavkortat från hm. Overallen hittade jag enbart på nätet med de mörkare hjärtanen (hur böjer man hjärtan?). I butik fanns det med hjärtan i samma färg som overallen men jag föredrog denna. Köpte en aningen för stor bara! Satsade på en storlek 74 men det hade nog räckt med en 68. Jaja, hon växer och kan ha den utan problem fram till i vår tror jag. 
Just nu när hon har den på sig tycker jag att hon ser ut som Maggie i Simpsons när hon har sin stjärnoverall. Vet ni vilken jag menar?
Mössan är hur söt som helst och klart att det är en katt som pryder den. Snörning är även ett måste så att den sitter kvar och håller tätt kring öronen.

0 reaktion på “Redo för vintern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.