Snart back to normal

Sakta men säkert närmar jag mig “före-graviditeten-vikten”. Så skönt att lägga gravidkläderna på hyllan och få börja använda sina vanliga kläder igen. Vissa tröjor och linnen går ju dock inte eftersom jag fortfarande ammar men många kläder funkar alldeles utmärkt. Har ju för övrigt skrotat amningsbh:ar och kör vanlig bh som jag bara lyfter ur bröstet ur. Funkar lika bra!
 
Idag ska vi iväg till Globen igen så dagen började lugnt med två avsnitt Greys Anatomy och Jennifer hann klämma in en powernap. Själv har jag hunnit svepa två koppar kaffe så känner mig något piggare. Fröken är lite orolig i sömnen på nätterna vilket resulterar i ännu mer avbruten sömn för mig. Tur då att det finns kaffe! 
I eftermiddag ska jag göra iordning Styx låda för kissprov. Alltid lika kul…not! Imorgon är det nämligen dags för den årliga kollen samt vaccinationen. Huvva, känns som att det blir dyrt för den som dåligt med cash har. 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen