Tryckavgjutning och badbrudar

Efter gårdagens akuten-besök beslutade jag mig för att ta lite extra sovmorgon trots fullt med planer. 9.00 gick vi upp och strax efter halv tio var vi på väg ut till bilen. 
Vi åkte till Tumba Bruksmuseum där vi mötte upp Nina, en av mina äldsta vänner. Jennifer fick göra hand- och fotavtryck i pappersmassa som sedan ska bli vattenstämplar. Dock fick bara till en fot, men en fot är bättre än ingen. 
Sedan åkte vi upp till Tumba centrum och åt lunch. Jag åt raggmunkar och stekt fläsk, det satt som ett smäck! (Måste göra egna raggmunkar någongång!) Det var så himla trevligt att ses en stund och bara prata om allt mellan himmel och jord. Fast ja, mycket barn-prat blir det såklart.
När lunchen var avslutad sa vi hejdå till Nina och åkte vidare för att möta upp Ida och Elisa för en baddejt. Kände mig modig som vågade visa upp mig i bikini, fast helt ärligt ägnade jag inte många tankar åt det så fort vi satt i bassängen och fick se barnen busa i vattnet, eller Elisa då fast Jennifer njöt också. 
Vi konstaterade också att det är rätt coolt att den åldersskillnad vi kan se på våra döttrar idag inte kommer märkas så mycket om bara ett år. 
Vi avslutade dagen med middag på ett matställe i Högdalen. Mys! 
Känner mig lite laddad med energi och ska fortsätta rida på den vågen nu när jag sätter mig framför tv:n med säsong två av Salem och en kopp kaffe i handen.
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen