Biffigt vare här!

Dagens middag var Citron-& salviakryddade färsbiffar med persiljemorotssallad serverade med pasta. Det var något knepigare än makaroner och korv men inte alls svårt. Resultatet? Supersmarrigt! 

Vad har vi annars gjort idag? Vid elva-tiden åkte vi iväg för att möta upp min kollegor vid Svindersviks café, där det serverades jullunch. Det var riktigt härligt att se dem alla igen och Jennifer charmade hela gruppen samt några till. 

Efteråt begav vi oss hemåt, eller rättare sagt centrum eftersom jag skulle till min sjukgymnast. Nu har jag fått mina slutövningar för att stärka upp min bäckenbålsstabilitet igen och nytt besök är inbokat för att ta i tu med min axel som fortsätter bråka. 
Med en supertrött och hungrig liten tjej gick jag hem och sövde ner henne innan det återigen var dags att gå upp till centrum men denna gång för att fixa håret. Ja, sen var det bara att gå hem och natta Jennifer och ställa sig och laga mat. Nu sitter jag trött men nöjd med dagen och kikar på lite julklappar. 
Hoppas du hade en fin dag!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen