Det är helt okej att inte vara på topp jämnt

Hej finisar!
Idag är det en sådan där dag när det mesta känns rätt grått igen. Har hängt i sedan ett par dagar då jag fick en liten dipp igen om jag ska vara helt ärlig. Men det är okej! Det blir bättre igen. 
Jag saknar sången massor just nu. Visst jag kan sjunga hemma men det är inte riktigt samma sak. Ska garanterat försöka få tag på ett karaoke-system till den kommande festen i början av 2016. 

Sedan har vi den där tråkiga saken att ens nämna: pengar! Vissa månader känns det surare att ha så lite att röra sig med. Självklart går det också upp och ner. Vissa månader känns det inte som att jag bryr mig alls men just denna känns det tufft och trist. Gissar på att januari lär kännas lite samma. Har ett par julklappar jag tagit på faktura som ska betalas då och sedan har vi Jennifers dop. 

Jaja, jag ska sluta gnälla. Det löser sig alltid! Alltid dock när en sak är tuff då faller man lätt ner djupare. Det är bara att gräva sig upp igen. Ta ett djupt andetag och börja… ♥

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen