Förskolekoll strax

Alltså, jag är lite för bortskämd att sova till 9 tror jag. Känner mig väldigt mosig över att ha gått upp en timme tidigare idag. Men nu med min kaffekopp börjar jag vakna till liv. Om cirka en kvart ska vi börja klä på oss för att gå upp till förskolan som ligger bakom vårt hus. De har visning idag och det ville vi absolut inte missa.
Jennifer tar jag i bärsjalen efter att ha lärt mig den sura vägen sist att hon börjar bli riktigt tung att bära omkring på. 
Efteråt ska vi bara hem (möjligtvis upp och handla välling ^^) så tänkte klippa ihop ett litet bild-kollage åt er. 

Haha, vilka öron det ser ut som att min lilla tok har på denna bild! Älskade Tokfia! ♥

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen