Mamma vs Jennifer 1-0

Så var “kriget” igång här hemma. Jennifer har börjat använda mig som napp och det tycker vi inte om. Hon blir helt vansinnig om hon inte får tutta när hon ska sova så därför måste vi ta upp kampen med att sova och amma inte hör ihop. Hon tror nog det eftersom vi så gott som alltid liggammar och då somnar hon. Nu däremot ska hon ju även tutta när hon ätit. 
Efter samtal med BVC kände jag mig starkare att ta upp kampen. Vi ska börja med dagtid så nu inför första sovningen så åt hon i soffan och sen gick vi in och la oss. Fick hålla fast henne i min famn, bestämt med kärleksfullt, hon skrek och jag blundade och tänkte på annat typ. (Ska även testa öronproppar vid de värsta tillfällena så att man står ut) Helt fantastiskt så tog det bara en kvart typ och nu sover hon gott sen cirka en halvtimme.
Viktigast nu är för mig att jag inte ger upp på dagarna, då vinner ju hon och det kommer hon lära sig vidare när hon blir äldre. Gnäller jag extra mycket så ger mamma upp och jag får som jag vill! Haha, nä du, den turen ska vi inte ta! 
När Jennifer vaknar ska vi städa hemma och sedan ta en tur till centrum. Lindex har 20% på alla barnkläder så tänkte se om jag kunde fynda något! 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Mamma vs Jennifer 1-0

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen