♥ Mitt bästa år ♥

Japp, 2015 blev klart mitt bästa år EVER! Inte mycket som kan slå känslan av att få hålla och se på sitt nyfödda barn. Sedan att få dela den lyckan världens bästa sambo och familj gör ju inte det hella sämre.
Kollaget gjorde via någon app på facebook men den kunde inte sammanfattat året bättre i bild.
Längst upp till vänster är Jennifer bara några timmar gammal och sover så tryggt på sin pappas bröst. I mitten längst ner firar jag och Nicke vår 4 års dag, på Chendo (numer Pings) som vi gjort sen vi träffades. 
Jag är ju lite av en traditions älskare! 
Så mycket kärlek ett hjärta kan rymma! Det svämmar över när jag ser på er! ♥

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”♥ Mitt bästa år ♥

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen