Skinkstek och gröt

Vi fortsätter matveckan med panerad skinka med sockerrostad potatis & skarpsås. Skarpsåsen innehöll kapris som jag tycker ser förbenat äckligt ut men blir alltid lika förvånad över hur gott det faktiskt är. Men godaste idag var köttet! Skinkstek panerad i mjöl, ägg och ströbröd frästa i smör. 
Till detta serverades en stor skål med rödkål och purjolök. Enkelt och fräscht!
Efter att vi ätit vår måltid så var det gröt dags för Jennifer. Idag sprack mitt mamma-hjärta av stolthet när hon åt upp hela smakportionen. Kan man bli stoltare än det jag känner i mitt bröst? Över en skål gröt? 
Låt mig gissa att det bara är början. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.