Tisdag, en vanlig tisdag


Mitt liv / onsdag, augusti 26th, 2015
Idag började vi dagen ”som vanligt” nu förtiden. Jennifer fick ligga kvar i sängen medan jag tvättade mig och bryggde kaffe. Sedan gick jag och hämtade henne och placerade henne vid kudden en snabbis. Hon satt så fint så var tvungen att knäppa en bild. Hon börjar redan bli så stor! 
Sedan lyfte jag upp babysittern så att hon kan sitta och jollra medan jag äter mig frukost. Hon börjar verkligen tycka om att sitta där. Men förstår henne, hon kan ju vara med på ett helt annat sätt och samtidigt kika på lite leksaker.

När frukosten var avslutad tog vi en tur till Globen eftersom jag hade läkartid där. Blev lite shopping till lill-skruttan och ingenting till päronen som vanligt. 
Dagen avslutades i massiva tårar och läggning redan tio i sex, men hon somnade först vid halv sju. Så nu ska jag passa på att spela lite Disney Infinity…Because I´m worth it!

0 Replies to “Tisdag, en vanlig tisdag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *