♥ Mitt bästa år ♥


Mitt liv / onsdag, december 16th, 2015
Japp, 2015 blev klart mitt bästa år EVER! Inte mycket som kan slå känslan av att få hålla och se på sitt nyfödda barn. Sedan att få dela den lyckan världens bästa sambo och familj gör ju inte det hella sämre.
Kollaget gjorde via någon app på facebook men den kunde inte sammanfattat året bättre i bild.
Längst upp till vänster är Jennifer bara några timmar gammal och sover så tryggt på sin pappas bröst. I mitten längst ner firar jag och Nicke vår 4 års dag, på Chendo (numer Pings) som vi gjort sen vi träffades. 
Jag är ju lite av en traditions älskare! 
Så mycket kärlek ett hjärta kan rymma! Det svämmar över när jag ser på er! ♥

0 Replies to “♥ Mitt bästa år ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *