Vad blir det till middag?


Mitt liv / tisdag, januari 27th, 2015
Det här med middagar tycker jag alltid är lika svårt. Jag tycker inte om att stå för länge i köket på vardagarna och tycker om mat som går fort att göra. En ständig favorit är mat som tillagas i ugnen eftersom det sköter sig själv. Just idag har vi det extremt urplockat hemma och mina idéer är helt slut. Det är viktigt att maten även funkar som matlådor också! 
Har du några idéer på mat som är snabb att göra? Langa recept i massor så skulle jag bli superglad!
Här är en bild på en av de ständiga favoriterna och vad som bjöds på i förra veckan…Lasagne!
 

0 Replies to “Vad blir det till middag?”

  1. Åh, har tänkt laga lasange i flera dagar men inte gjort det för det känns så jobbigt haha!

    Jag ska faktiskt lägga upp ett jättegott och enkelt recept imorgon som du kan göra:)

    1. Hej Rebecca! Jag glömde kolla receptet men ska genast göra det! Jag ska berätta en hemlis om min Lasagne, den är faktiskt gjord på en såndär knorr-mix för att det ska gå snabbt i veckan! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *