Visar nya sminket


Hår & Smink / fredag, januari 23rd, 2015
 
När jag fyllde år fick jag lite nytt smink som jag länge suktat efter. Bland annat en väldigt efterlängtad Brynfärg från Anastasia Beverly Hills i färgen Ebony. Jag har ju väldigt mörka bryn så denna funkade perfekt för riktigt vassa bryn. Färgen var väldigt lätt applicerad och nu används den varje dag. 
Dessutom fick jag två paletter från NYX samt deras ögonskuggsprimer. Önskade mig ganska neutrala färger som man kan använda dagligen och dessa är så grymma! Äntligen extremt bra pigmentering jämfört med andra paletter jag använt, så helt plötsligt kände jag mig som jag aldrig använt ögonskugga innan. 
Du hittar allt hos Eleven.se!

Snabblänkar till paletterna:

0 Replies to “Visar nya sminket”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *