Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer denna måndag. Skulle ju som jag nämnde och laga min tatuering idag men imorse hade jag ett sms där min tatuerare blivit sjuk. Därför skjuts tatueringen till senare i veckan om vi kunde sammanstråla våra kalendrar. 
Därför blir vi hemma idag och min pappa kanske kommer förbi på en kopp kaffe. Så nu har jag passat på att fota lite så att jag har lite inlägg till veckan. Bara jag får ut dem som jag vill, inläggen alltså!
Har en tendens att ta mig lite vatten över huvudet och vilja för mycket, men ska faktiskt försöka hinna med båda vanliga inlägg och videos. Låter bra va?
 
Sedan är det skärpning som gäller igen. Har fått extrema kvällsätar-fasoner. Vill helst bara ligga och dega på soffan och moffa i mig choklad efter choklad. Jag lovar att det blir man seg av! Så nu är det minus choklad plus morötter istället. 
Har satt upp ett litet mål fram till dopet i slutet av januari med en önskan om att ha gått ner till 63 kg. Det är cirka 5 kg så inte helt omöjligt om jag bara sköter mig. Kan knappt förstå att jag tappat 20 kg, men det känns onekligen lättare att gå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.