Dålig start på dagen

Usch säger jag bara! Vaknade vid 4 och hade så ruskigt ont i kroppen. Det gjorde nästan så ont att jag ville grina! Självklart vaknade Jennifer också och ville ha mat och var lite ledsen. Kände mig så elak när jag var tvungen att gå upp för att ta värktabletter och även kladda på liniment. Vill helst inte använda liniment heller eftersom man bär runt på lill-tjejen men nu hade jag inget val.

Vi lyckades till slut somna om man jag har vaknat minst en gång i timmen sen dess. 
Känns som att helgens planer blir inställda och jag får ta hand om kroppen istället. 
Nu sitter jag med min egna värmedyna på bröstet och ser på Twin Peaks. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.