Fika med kusinerna

Imorse bestämde sig lill-fröken för vakna klockan 6, inte riktigt vad hennes mamma kände för. Därför stannade vi kvar i sängen och vid 7 somnade hon om. Vid 9 kom Nicke in och sa att det fanns frukost så då smög jag försiktigt upp. 
Sedan började dagen i soffan där jag såg de sista två avsnitten av Under the dome. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om serien, flippad och rätt floppad?

Halv ett gick vid sedan upp och möte två av mina kusiner som jag inte träffat på evigheter. Tillsammans med den enas sambo tog vi en fika på ett av caféerna i högdalen. Eftersom temperaturen var helt okej passade vi på att sitta ute. Två timmar senare rörde vi oss hem. Jennifer fick duscha och sedan började ”vi” se filmen ”Saving Mr.Banks”. Klart sevärd, mycket bättre än jag trodde ska jag tillägga! 
Nu sover Jennifer och jag tänkte ge The Sims 4 ytterligare en chans innan det blir tidigt i säng för min del också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.