Lördags brunch

Detta inlägg var tänkt att komma upp igår men eftersom det knappt gick att logga in så gav jag upp. Hur som helst i lördags var ju först mina vänner över och vi repade till dopet, direkt efter det klädde vi på oss och åkte till Madde och Ida. De hade ordnat värsta lyx-brunchen! Det fanns ägg, bacon, korv, yoghurt, färsk frukt och de dyraste frallorna vi ätit. Frallorna var dyra för att de blivit fel inslagna i kassan vilket Ida först såg när hon kom hem, 6 frallor för 100kr. 
Jennifer fick leka på en filt och inviga typ alla deras bebissaker och Madde spenderade en hel del tid där nere på govlet med henne. Tre timmar senare åkte vi hem för att Jennifer skulle få sova middag. 
Som vanligt när man träffat dessa tjejer längtar man till nästa gång. Älskar att umgås med människor som får en att känna sig avspänd och accepterad för den man är oavsett om man skulle göra tokigheter!

 

0 reaktion på “Lördags brunch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.