Lugnet före stormen

Hej och förlåt för min frånvaro! 
Det är mycket planering som sker här hemma nu för det stundande dopet och jag börjar känna mig en aningen nervös för att allt ska kommas ihåg. Dock känner jag att jag planerat det så bra jag bara kan. Verkar som jag dragit på mig en förkylning också så veckan ska vitamin-bombas för att kanske mota bort det så snabbt det går! 
Men idag är det söndag och jag ser framemot en dag utan någon stress. Klockan 12 ska vi iväg på första babysimmet. Hoppas att Jennifer tycker om det! 
Efter det funderade jag på att ta en promenad till mina föräldrar men får faktiskt se hur jag mår. Kanske ska passa på att vila, vila, vila! Är ju ofta brist på sömn i mitt fall som bjuder in förkylningar. 
Nu måste jag iaf börja packa väskan och söva barnet en stund! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.