Morgonlek och besök i kyrkan

Godmorgon kompisar! 
Idag känner jag mig riktigt trött trots att det varit en riktigt bra natt. Skönt är det att Jennifer är så nöjd att leka själv på morgonen så kan jag bara satsa på att försöka vakna till liv. Just nu ligger hon på golvet och övar på att rulla runt, gå i cirklar och anar även lite försök att ta sig framåt. Trots att hon inte kan krypa ännu så tar hon sig längre och längre för var dag som går. Hittar henne ofta utanför babygymmet så snart är det slut på lugnt soffsittande och dags att börja jaga. 
 
Så idag är det tisdag! En dag som jag inte tänkte göra så mycket på. Är ganska matt efter helgens firande så att vara hemma känns helt rätt. Dock ska vi iväg vid fyra och träffa prästen som ska hålla i dopet. Det är verkligen dags att bestämma hur cermonin ska vara. Jag hoppas på att även min sambo kan delta, men de hade mycket på jobbet idag så vi får se. 
Hur som helst, när vi är klara i kyrkan ska jag ner till mödravården och göra cellprovstagning. Fick ju kallelsen förra året i mars men då fick jag inte göra det eftersom jag var gravid och sen har jag bara skjutit på det. Nu är det dock dags. 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen