På min TV just nu

Jag brukade ju alltid titta en massa på TV och framför allt serier tillhör min stora passion. Det har INTE ändrats bara för att jag fått barn, enda skillnaden är tiden man har till att titta.
Just nu är jag extra glad för att Pretty Little Liars är tillbaka, första avsnittet kan vi se imorgon, tjoho! Undrar hur de ska få serien att vara lika bra nu när vi vet vem A är. Kommer fortsätta att se till slutet hur som helst. 
Har även sett den Svensk/danska serien Bron och är nu på säsong 3. Varje säsong har hittills hållt samma standard och är riktigt bra måste jag säga. Huvudkaraktären Saga Norén är riktigt speciell och rätt skön med sitt rakärliga sätt.
Avslutningsvis så kan jag inte annat än rekommendera en ny serie, The Shannara Chronicles. I förra veckan sändes avsnitt 1 och 2 och idag kommer det tredje. Handlar om en värld där människan är så gott som utdöd och alver, troll etc. härskar. Det är fred i rikena men där serien startar börjar demonerna sprida sin ondska igen. Jag är fast! Älskar allt med serien hittills och hoppas den fortsätter i samma höga kvalitet.
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen