Acceptera sig själv

Det finns lite extra och vissa saker saknas på kroppen. Kampen att acceptera sig själv är jag inte ensam om att kämpa för. Du behöver inte ha varit gravid för att kämpa mot dagens normer. Jag har alltid haft svårt att acceptera att jag inte är lika modellsmal som många andra. Att jag alltid haft lite putmage. Nu har jag mer putmage som dessutom är ännu svårare att tighta till men vissa dagar accepterar jag att det är så jag ser ut. Jag får lite backfat men egentligen vem bryr sig? Jag och? Min rumpa är plattare och jag har ingen aning om den någonsin kommer vilja fylla ut sig igen. 
Idag är ialla fall en sådan dag när jag accepterar mig själv för hur jag ser ut nu. Jag är ingen modell, kommer aldrig bli en, men jag är jag och det får duga! ♥

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Acceptera sig själv

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen