Bloggpausen är slut

Hej kompisar,
Nu är jag tillbaka! Blev en liten ofrivillig bloggpaus, livet kom i mellan och appen fortsätter att krasha. Har inte hunnit sitta alls vid datorn men nu är jag då äntligen back on track. 
Supersnälla Catrin har hjälpt mig de senaste två söndagarna med att få ordning på mina företagspapper. Nu är äntligen allt klart och det är som en sten har släppts!
Ni som följer mig på instagram kanske har sett att jag och Jennifer var i Nacka i tisdags. Det var då Kat Von D´s smink släpptes på Sephora och vi såg till att vara där i tid. Hade en del att shoppa för eftersom jag fick 1500 av min sambo att shoppa loss för i födelsedagspresent. Ska visa er i ytterligare ett inlägg vad jag fick för pengarna.
Har försökt hinna röja undan hemma men nope, det ser fortfarande rörigt ut. Men nu känns det som att jag kanske är i fas för att orka ta tag i lite småsaker. Blev så frustrerad när det är saker överallt. 
I fredags tog jag och Jennifer bussen till Norsborg. Jennifer charmade x-antal personer på bussen och övade på sin nya stil. Väl framme gick jag runt, runt, runt så att Jennifer fick sova en stund innan vi stormade in till Ida, Micke och Elisa. Vid 18 kom Nicke och anslöt sig till oss, då var maten klar och vi satte oss till bords. Två tacos senare kastade jag in handduken och kände missnöjt hur min mage växte till dubbelstorlek. Ingen aning om varför, men efter det har den varit uppblåst hela helgen.
Kvällen avslutades med att männen spelade TV-spel och drack ett par öl och vi tjejer satt på golvet och lekte med våra flickor. Mår alltid så bra av att umgås med Ida och hennes familj. Det är så avspänt och man kan verkligen prata om allt tillsammans! 

Bild från bussen i fredags
Lördagen spenderades hos mina föräldrar under dagen och avslutades hemma i soffan med en grymt god pizza. Haha, jag vet inte riktigt vad jag fick för mig men klockan 5 på morgonen kröp jag ner hos familjen och somnade. 
Tre timmar senare ungefär var det dags att gå upp igen. Sjukt nog kände jag mig inte alls speciellt trött! Tur var väl det då vi både haft babysim och varit i haninge, samt handlat inne på Maxi när vi ändå var i krokarna. 
Nu ska jag joina sambon och se säsongsstarten av Vikings. 
Vi hörs imorgon igen! ♥
 

0 reaktion på “Bloggpausen är slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.