Date night

Igår hade jag och sambon vår första “utekväll” sen Jennifer föddes. Vi åt ute och avslutade kvällen med bio i Sickla. Jag hade överaskat Niklas i förra veckan med att ha förbokat biljetter till Deadpool. Det var en film som verkligen passade vår lite skruvade humor. 

Med fulla magar av popcorn och dryck rullade vi hemåt för att avlösa mina föräldrar. Allt hade gått superbra förutom att lilla fröken vägrade sova. Känns som att vi snart kommer dra ut på en avkopplande kväll igen där vi bara får vara vi. ♥
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Date night

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen