Mamamamapapapapa

Från ingenstans kom det igår, Jennifers första försöka till “ord”! Känslan i mitt hjärta går inte att beskriva när jag tyckte att jag hörde henne säga mamma. Först tänkte jag att jag måste hört i syne men dagen fortsatte med samma fraser, mamammamappappapapa! Sötnöten! 
Jennifer just nu (7½ månad)
♥ kan sitta själv
♥ börjar försöka prata
♥ har börjat sova utan tutte på kvällen
♥ tar sig en liten bit framåt på golvet men helst i cirklar
♥ tycker om att sjunga, Imse Vimse är bäst!
♥ älskar uppmärksamhet
♥ äter lunch och middag. Favoriten är Nestlés Biffstroganoff! 
♥ älskar babysimmet

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen