Våren?

Wow, har ni sett vilket fantastiskt vårväder det är ute idag? Har lust att suga i mig alla känslor jag känner när jag tittar ut och låta dem fortsätta bo inne i min kropp. Våren gör mig glad!
Så vad ska vi göra idag då? Snart är det dags att ta en förmiddagslur och sedan bär det upp till centrum för att återigen byta ett par byxor. Jag är nog världssämst på att köpa rätt storlek för tillfället. Efter det blir det bara hem och fortsätta tvätta och så vidare. Hinner aldrig ikapp men det visar ju egentligen på att jag prioriterar rätt, tror jag?! 
Ja, jag kanske ska nämna hur tösen mår av tandsprickning idag också. För tillfället är hon en glad tjej som trivs på golvet med sina leksaker. Bara hoppas att det håller i sig. Gör ju ont i hjärtat när sin lilla har ont och man inte kan göra så mycket eller förklara vad som händer. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.