Glossybox Love is in the air


Denna månad (februari) gick självklart Glossyboxen i kärlekens tecken. Det var vi glossies som röstat fram den fina bilden med ballonger på framsidan och jajemän, denna är också en riktig keeper. 

Jag blev riktigt nöjd med månadens innehåll. Bara bryngelén som var helt galen färg till mina mörka ögonbryn så den ger jag bort. Ser verkligen framemot att testa nya tandkrämen då jag själv anser att mina tänder blivit något gulare än vad de varit förut. 
Samtliga glossies fick även en They´re real ögonfrans primer från Benefit som jag ser framemot att testa. Mascaran man fick tidigare var ju grym så är minst lika spänd på denna. 
Från teeez kom ett nytt läppstift i färgen Crimson Carat, en ganska kallvarm röd om det förklarar något. Men det stora med detta läppstift är att man bara vill ha det i handen hela tiden då hylsan är så sjukt snygg! Jag lovar att ta en bild på denna till bloggen. 
Sist men inte minst innehöll boxen en rouge från Glazel Visage i en ganska blek rosa med svagt skimmer i. Kan kanske funka alldeles super som highlight i sommar när man fått lite färg i ansiktet. 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen