Hinner äntligen med annat

Här går dagarna framåt. Igår blev Jennifer 8 månader, hänger inte riktigt med på att det redan gått så långtid, om cirka 4 månader börjar hon på dagis. 
Så härligt att hon gått från extremt klängig till mer självständig. Hon sitter nedanför mig och leker med sina leksaker. Hon tycker det är jätteroligt att plocka ur saker ur leksakslådan eller vardagsrumsbordet, det sista till hennes mammas förtret. Inser att det börjar bli dags att röja.
Idag ska jag upp och posta mina rättelser till bolagsverket och sedan tror jag att jag ska åka till Willys eventuellt Systembolaget. På lördag är det dags att fira in min nya ålder! Jämfört med dopet så är jag helt lugn inför detta. Har allt under kontroll och det mesta är faktiskt ordnat. 
Förresten är äntligen appen lagad så nu kan jag mobilblogga igen, bra va?
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen