Och vipps var det fredag

Vet inte riktigt var denna vecka tog vägen. Nyss var det måndag och vipps så är det nu fredag igen! Sitter här nyduschad med en kopp kaffe. Ska strax se ett avsnitt av någon serie innan dagen får sätta fart på riktigt. Ska vika massa tvätt (är äntligen ikapp med sk*ten!) och sedan upp till centrum en vända. 
Lite senare ska jag och Jennifer ta ett bad så vi båda är rena inför kvällens firande av svägerska. Jag ska vara chaufför till resterande familj, en riktigt ovanlig känsla men jag tycker det är kul att köra bil så. Dock har jag blivit lite ringrostig men det är som med cykling, så fort man är upp på sadeln igen lossnar det. 
Vi hörs igen lite senare, har ju ett stycke tatuering och visa upp också! Är du nyfiken? 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.