Öppna förskolan idag

Tjoho där alla kycklingar!
Idag ska vi iväg till öppna förskolan. Som vanligt blir det sång och lite lunch på plats. 
Gårdagen spenderades med städning, inte roligare än så liksom. Men nu har vi återigen en mycket fräschare lya och blott lite små saker som ska ställas på sin plats. Ja just, sen deklarerade vi också. I år fick jag äran att göra en K10 bilaga eftersom jag är egen företagare och om jag ska vara helt ärlig förstod jag nog inte fullt ut vad jag gjorde, bara att hoppas det blev rätt. 
När jag kommer hem idag ska jag börja fixa i min garderob som drabbats av det där beryktade kaoset, ser framemot det med skräckblandad glädje.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen