Bara en vanlig dag, typ

Igår var en lugn dag hemma. Jennifer var äntligen på gott humör igen och jag passade på att sitta lite vid datorn och jobba på shoppen. Hur det gick? Jo, resulterade i att hela sidan ligger nere för stunden men jag hoppas få upp den inom kort igen. 
På eftermiddagen drog vi på oss kalas-kläderna och gick på middag hos mina föräldrar. Min mamma fyllde år så köpte med en bukett tulpaner (den riktiga presenten får hon på söndag). Blev kyckling chilivips till middag och glass till efterätt, kan lova att jag åt mer än jag skulle men ack så gott det var. 
Kvällen avslutades hemma med senaste Beck-filmen och redan klockan 22 låg hela familjen och sussade.

Bild från februari
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.