GoT och Godis

Igår var det en efterlängtad kväll. Under dagen hann jag precis se min recap av Game of Thrones säsong 5 sedan gick jag ner till min pappa som skulle sitta barnvakt en stund. När jag kom tillbaka efter min kurs så tog jag och mamma en promenad upp till Högdalens centrum. Skulle köpa hem lite nödvändigt och blev dessutom en godispåse kvällen till ära. 
Efter jag lagt Jennifer bänkade vi oss med godisskålen och lät introt fylla vårt bröst. 

Cirka 45 min senare kom eftertexten. VA?! Redan slut! Jag vill ju se mera…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”GoT och Godis

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen