Jenny Tipsar – Bästa Mascaran!?

För ett par månader sen skrev min vän Tessie ett inlägg då hon rekommenderade en mascara. Hon liksom jag älskar långa fransar så jag blev direkt supersugen att testa mascaran jag med. Dock dröjde det ett tag innan jag köpte hem den, men nu släpper jag den aldrig! Det är seriöst den absolut bästa mascaran jag någonsin testat. 
Maybelline Rocket Volum Express håller vad den lovar! Inget kladd, kolsvarta långafransar och ingen smulning. Kan det bli så mycket bättre?
Mascaran finns bland annat att köpa hos Kicks för 129:- 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Jenny Tipsar – Bästa Mascaran!?

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen