Kalas-dag

Godmorgon finisar! 
Idag vankas det 2-års kalas för Jennifers kompis Elisa. Ryktena säger att de ska få sitta vid ett alldeles eget litet bord och smaska gott, ryktet sa också att Jennifers mamma kanske ska få trycka ner sig i en ministol också. Hoppas verkligen att stolen håller! *asg*

Här hemma har vi precis ätit frukost och klockan klämtar kvart i sju. Jennifer sitter och försöker stoppa i “muggar” i varandra och jag tänkte passa på att se ett avsnitt Once upon a time. Är lite efter där och har precis gett den serien en chans och nu är jag hooked. 

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Kalas-dag

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen