På banan?

Vad ska jag säga!? Dagarna går så fort ibland! 
Igår var jag på lunch med en gammal vän, vi är extremt dåliga på att ses men nu ska vi försöka ändra på det. Blev asiatisk buffé här i högdalen och efteråt gick vi hem till mig och drack kaffe. 
Dagen innan skulle jag ju som sagt iväg och tatuera mig igen på kvällen men tatueraren var sjuk så det blev uppskjutet till nästa tisdag (26 april) istället.
Annars känns det som att de senaste dagarna mest ägnats åt att skriva matlistor och försöka minimera kostnader. Vi är lite för duktiga att spendera ibland och vi ska nu försöka ändra på det. Nu testar vi att göra vecko-matsedel och ser om det kan minska matkostnaderna iaf.
Om exakt en månad ska jag och Nicke gå ut, bara han och jag. Då är det vår 5 årsdag och Nicke ska få sin julklapp. Först ska vi på Honest Al´s barbershop och sedan avslutas det med middag på Pitchers. Jag hoppas även där att jag kan lägga undan så mycket pengar som möjligt så att vi verkligen kan njuta. 
Såhär såg det ut för ett år sen. Då var vi på “vårt” ställe i örby och åt god kinesisk mat.
 
Vilket tråkigt inlägg det här blev, men man kan väl inte alltid ha superkul heller. Nu väntar jag på att BVC ska öppna så att jag kan ringa dit och sen blir det nog sängen en stund till. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.