Panikshopping på Lindex

Ja, vad säger man? När jag trodde att nu var jag ikapp med allt och att jag skulle kunna blogga ett inlägg om dagen så hände livet igen. Sist jag blogga var från mobilen i fredags då vi “förade” innan jag skulle på Platinum Ink Piercing och göra en ny piercing. Nu är det redan tisdag igen! 
Idag ska vi på Öppna förskolan, är ett par veckor sen vi var där så ska bli kul med lite miljöombyte. Igår var jag hos dietisten vilket inte alls gick bra så kände mig lite vissen hela dagen, men tog mig en promenad och njöt i solen. Var tvungen att panik-köpa nya kläder till Jennifer också efter en kissolycka, hade glömt packa ner ombyte så det man inte har i väskan fick man ha i plånboken. 
 
Köpte denna urfina jumpsuit på Lindex för 149:-. Valde en storlek 74 så att hon kan springa runt i den i sommar också. 
Sedan bar det hem för mat och vänta in min mamma som fick sitta barnvakt medan jag gick på massage. En glädjande nyhet där var väl att jag är så mycket bättre i ryggen så att jag enbart behöver gå var trejde vecka. Dessutom är min vänstra axel, som gjort ont sedan Jennifer kom till världen, så gott som bra. Hade nästan börjat undra om den någonsin skulle bli bra! 

Nu ska jag surfa loss medan Jennifer tittar på youtube och sedan leta på mig ett fejs! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.