Parklek och lycka

Hej fina ni!
Först och främst vill jag tacka för de kommentarer som strömmade in igår. Det är väldigt utelämnade och skriva om en sådan sak så att det finns människor omkring en som förstår värmer. Framför allt är det skönt att höra att andra tycker att hon behandlat mig fel, man blir så lätt osäker och tänker att man överdriver.

Så igår efter läkarbesöket, som gick bra, gick jag på apoteket och hämtade ut medicinen. Passade på att ta dagens dos på samma gång. Solen sken och pressbyrån hade halva priset på glass så medan Jennifer sov i vagnen stod jag i solen och åt en Daim choklad-strut. När hon vaknade gick vi ner till dalbotten som är en parklek cirka 3 min från oss. Jennifer fick gunga, sitta i gräset och provgå sina nya fina skor. Att se hennes lycka i gungan fick mig att glömma allt för en stund, hela min fokus låg på hennes leende! 
Efter lite lek gick vi hem och åt lunch och la oss för att vila. 15.20, ungefär två och en halvtimme senare, vaknade vi och gick ner till mina föräldrar. Pappa skulle sitta barnvakt medan jag följde med min mamma till Jinx Tattoo för att boka en tid till henne. Det hela slutade med att även jag ska dit och göra en liten grej nästa tisdag. 
Idag ska jag fotografera lite till bloggen, har lite produkter jag vill tipsa om med mera. Sedan ska hela familjen till farsta, ska handla present till Elisa som fyllt 2 år. Har en plan på vad så hoppas jag hittar det också! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.